Számunkra bűvészek számára mindig jó hír, ha megjelenik egy új bűvészkönyv, főleg, ha magyar nyelven. Most ismét megjelent egy remek kis darab, a Napraforgó Kiadó jóvoltából. Ezekből a könyvekből természetesen mi is beraktároztunk, mert valóban remek kiadvány. Miért is? Lássuk!

A ‘Mindent tudni akarok! – Bűvészkönyv’ egy igazán vaskos kiadvány, több, mint 200 oldalon keresztül magyaráz el több, mint 70 trükköt, amik között megtalálhatunk egyszerű alaptrükköket, és a már kicsit bonyolultabb rutinokat is. A teljes kiadvány színes képekkel, rajzokkal és fotókkal van illusztrálva, amik segítenek megérteni a trükköket, valamint egy-két rutin mellé még jótanácsokat is írtak a szerzők.

A trükkök között találunk kártyatrükköket, gondolatolvasó mentál mutatványokat, színpadi rutinokat kötéllel, kendővel, vagy olyan trükköket is, amit saját magunknak kell elkészíteni otthon, amit külön szeretünk, mert itt aztán előjöhet a saját kreativítás, és az egyedi stílus.

Ha valaki azt hiszi, hogy ez is egy olyan bűvészkönyv, ami megtanítja ugyanazokat a trükköket, amit már százezer másik ilyen gyerekeknek szóló bűvészkönyvben megtalálhatunk, akkor téved! Magunk is meglepődtünk, mert valóban jól használható trükköket találunk a kiadványban, akár olyat is, amit profi kollégák is használnak, mind a mai napig. Tehát, aki megvásárolja ezt a kiadványt, az tuti nem jár rosszul, nagyszerű művel fog a kezében tartani, legyen szó kezdőről, vagy már haladó bűvész jelöltről.

Ha érdekel ez a remek bűvészkönyv, amit mi is nagyon jó szívvel ajánlunk, itt megvásárolhatod:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..