A New Simple Matrix (excerpt from Extreme Dean #1) by Dean Dill – video DOWNLOAD

1400 Ft

❤️ Kívánságlistába
❤️ Kívánságlistába
Cikkszám: dvsimplematrix Kategória:

Leírás

Excerpt from Extreme Dean #1 by Dean Dill

Performance and Explanation of A New Simple Matrix.

Al Schneider’s simple and elegant Matrix Routine with the Dean Dill touch. Dean has taken the simple but powerful original “Matrix” effect, examined it in detail, and taken out all potential weaknesses. Four coins are fairly covered with 4 cards. No steals are made at this point and all is very fair. Immediately the coins assemble one at a time in the cleanest and most magical manner possible. If you ever wanted to learn Matrix there is no one that makes it look more magical than Dean Dill.

Includes an alternate version where all of the coins immediately jump back to where they started. This is Dean’s later version of the “Matrix” he performed on The Tonight Show.

***

A magyar nyelvű ismertetőket és bemutató videókat folyamatosan töltjük fel, de ehhez a trükkhöz sajnos még nem jutottunk el. Ha nagyon meg szeretnéd ennek a trükknek a bemutatóját nézni, írj nekünk, előrevesszük a listában és gyorsan feltöltjük, hogy megnézhesd! :)

Vélemények

Egyenlőre nincs vélemény!

Legyél az első, aki véleményt ír

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pontjaid száma

Jelentkezz be, hogy lásd a pontjaid számát.

Legjobbra értékelt termékek

Hirdetés

Legutóbbi értékelések