Blur by Brian Kennedy – Video DOWNLOAD

2200 Ft

❤️ Kívánságlistába
❤️ Kívánságlistába
Cikkszám: dvblur Kategória:

Leírás

Blur is a fantastic visual colour change that you can do fully surrounded and that looks like trick photography. Blur is a variation on a classic change in magic but takes a new different approach to it. Uses a regular deck of cards and you can go into it at a moments notice.

Welcome to Blur.

Blur Transpo- A two card transposition routine where two cards are chosen ( can be signed). one card changes into the other using blur and changes back again in the spectators own hands.

Blur Vanish- You have a spectator select a card and sign it on the face. You then visually cause the ink to disappear off the card which can be then examined.The card is taken back and you then wipe the ink back onto the card in full view. The card is handed out and is fully Examinable. Blur vanish is a highly visual piece of magic that takes magic beyond the classic signed card.

***

A magyar nyelvű ismertetőket és bemutató videókat folyamatosan töltjük fel, de ehhez a trükkhöz sajnos még nem jutottunk el. Ha nagyon meg szeretnéd ennek a trükknek a bemutatóját nézni, írj nekünk, előrevesszük a listában és gyorsan feltöltjük, hogy megnézhesd! :)

Vélemények

Egyenlőre nincs vélemény!

Legyél az első, aki véleményt ír

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pontjaid száma

Jelentkezz be, hogy lásd a pontjaid számát.

Legjobbra értékelt termékek

Hirdetés

Legutóbbi értékelések