KártyabűvészetMikromágiaStreet MagicDarkslide by Chris Ramsay

SKU: DARKSLIDE
SKU: DARKSLIDE

8200 Ft

Elfogyott

Leírás

Chris Ramsay többekre hozta már rá a frászt ezzel a trükkel, ami egy nagyon erős nyitó trükk. SAját kreálmánya a Darkslide nagyon vizuálisan találja meg a néző választott lapját. Egy pöccintés és a legyezőben megfordul egy kártyalap. De ne is ezt a leírást olvasd, indísd el a videót, annál jobban úgysem magyarázhatjuk el a történteket, nagyon durva!

A csomagban megkapod a speciális kelléket, amit nagyon gyorsan tudsz újra beállítani, ha újra be akarod mutatni a trükköt
Nagyon könnyű megtanulni
Angol nyelvű részletes oktató videót tölthetsz le hozzá

***

Chris Ramsay’s latest heart-stopper has been flooring spectators with an incredibly open and fair card reversal. His newest creation, Darkslide, gives you the ability to visually reverse the spectator’s selection, in an open display of a fully fanned deck, right in front of their eyes, with nothing more than the flick of your finger. Most card reversals involve some sort of knuckle busting move, however Darkslide takes away all the hard work and allows you to perform such a feat with a simple gesture.

The plot is simple and powerful. They select their card, it’s placed into a fanned deck, with a quick drag of your finger, they see their card visually reverse itself.

– Included gimmick resets in seconds
– Super easy to learn & perform
– Simple online video instructions included

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Darkslide by Chris Ramsay”

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2019. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i2.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i1.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Tedd próbára a szerencséd és nyerj kuponokat
  • 1 pörgetés e-mail címenként naponta
  • Garantált esély, csalás nélkül
Pörgetek