Gnostic by Cedric Taylor – eBook DOWNLOAD

5200 Ft

❤️ Kívánságlistába
❤️ Kívánságlistába
Cikkszám: dvgnostic Kategória:

Leírás

Gnostic is a system that allows any mentalists or mystery performer to be his/her own consultant. This is being dubbed as “arguably the most dangerous manuscript ever written”. Gnostic is structured so well for the stage performer, if placed in the wrong hands, it could legitimately start a cult.

Gnostic is not just an effect, its a full stage show. It puts the power in the hand of the performer. Why spend tons of money on mentalism consultants, when you can be your own consultant?

It really doesn’t matter what your stage persona is, Gnostic is a system that will allow you to perform mind reading and mentalism as clean as possible. People will think you are psychic! So use this manuscript with care.

You will be able to perform this for a packed stage audience, a small party, or close up.

What you will learn:

 • The original Omniscient Q&A system
 • The new Gnostic stage show structure. It teaches you to write your show and be your own consultant.
 • A copy of Cedric Taylor’s “The Cedric Taylor Experience” stage show. Yes! He releases his own stage show for you to use as an example.
 • A close up handling for street mentalism
 • An exclusive access to the Urban Entity TV App

  Pages: 28 – 8.5″ x 11″ – PDF FORMAT
 • ***

  A magyar nyelvű ismertetőket és bemutató videókat folyamatosan töltjük fel, de ehhez a trükkhöz sajnos még nem jutottunk el. Ha nagyon meg szeretnéd ennek a trükknek a bemutatóját nézni, írj nekünk, előrevesszük a listában és gyorsan feltöltjük, hogy megnézhesd! :)

  Vélemények

  Egyenlőre nincs vélemény!

  Legyél az első, aki véleményt ír

  *

  Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Pontjaid száma

  Jelentkezz be, hogy lásd a pontjaid számát.

  Legjobbra értékelt termékek

  Hirdetés

  Legutóbbi értékelések