Akció!

Re-Volution by Jimmy Strange

15200 Ft 13000 Ft

Készleten

❤️ Kívánságlistába
❤️ Kívánságlistába
Cikkszám: REVOLUTIONSTRANGE Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Leírás

A telekinézises effektek mindig is népszerűek voltak. Erre legjobb példa a csavar és az anya esete, amit sok híres bűvész mutatott már be. Ez a trükk a legjobb, hogy demonstráljuk természetfeletti képességeinket.

A RE-Volution új szintre emeli ezt a trükköt, hiszen a bűvésznek itt hozzá sem kell érnie a csavarhoz, vagy az anyához, elég, ha megfogja egy csipesszel, utána megmutathatja, hogy a kezei teljesen üresek.

Akár a klasszikus bemutatásnál, akár az új módszernél maradsz, ezzel a trükkel garantáltan megdöbbenést keltesz! A bűvész csak koncentrál és az ayna magától kezd el lefelé, vagy felfelé csavarodni.

A csomag a speciális kellék mellett tartalmazza a csavart és az anyát is, valamint egy online kódot, amivel hozzájuthatsz a részletes oktató anyaghoz (angol nyelven), ami megtanítja az alapvető fogásokat, valamint egyéb trükköket és tanácsokat is tartlamaz!

A speciális kellék elemei cserélhetőek, így sosem kell majd újra megvásárolnod bármiylen speciális kelléket, egy gyors csere és máris készen állsz az új nézők ledöbbentésére!

Vélemények

Egyenlőre nincs vélemény!

Legyél az első, aki véleményt ír

*

Pontjaid száma

Jelentkezz be, hogy lásd a pontjaid számát.

Legjobbra értékelt termékek

Hirdetés

Legutóbbi értékelések