TRKS by Kyle Marlett video DOWNLOAD

3600 Ft

❤️ Kívánságlistába
❤️ Kívánságlistába
Cikkszám: dvtrks Kategória:

Leírás

TRKS by Kyle Marlett is a brand new download with 3 effects. There is a card control, a coffee house effect, and a strolling effect. They are all easy to perform, easy to make, and highly visual.

“Everything you could hope for in a download! It’s like candy for your eyes… like eye candy”
– Chris Ramsay

“Kyle Marlett is a nerd. But what that means is his magic has meticulous thought behind it with visual inspiration from nerdy sci-fi movies. The magic in TRKS is perfect for the Snapchat generation of magic (which also means I’ll be using it)”
– Justin Flom

“Kyle is a creative wonder”
– Andrew Mayne

“TRKS contains practical, visual, and wonderful magic”
– Andi Gladwin

– What you learn –

KM Controll- A surprisingly fooling card controll that even if you know the method it will fool your eyes.

Spooning- A perfect and organic routine for walk around or strolling gigs. A spoon is held at the finger tips and it slowly vanishes with the wave of the fingers. Once it almost fully vanishes with a wave it re appears. As a bonus kicker the spoon visually jumps from hand to hand and everything is fully examinable after.

Surbe- A sugar packet is handed out for examination and held by the finger tips. As you concentrate on the sugar packet the sugar inside starts to visibly grow and form into a square like shape. The audience opens up the packet and now inside is a sugar cube and everything is examinable and kept by the audience.

Running time : 38mins

***

A magyar nyelvű ismertetőket és bemutató videókat folyamatosan töltjük fel, de ehhez a trükkhöz sajnos még nem jutottunk el. Ha nagyon meg szeretnéd ennek a trükknek a bemutatóját nézni, írj nekünk, előrevesszük a listában és gyorsan feltöltjük, hogy megnézhesd! :)

Vélemények

Egyenlőre nincs vélemény!

Legyél az első, aki véleményt ír

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pontjaid száma

Jelentkezz be, hogy lásd a pontjaid számát.

Legjobbra értékelt termékek

Hirdetés

Legutóbbi értékelések