TermékbemutatóEgy nagyszerű bűvészkönyv

2017-12-120

Számunkra bűvészek számára mindig jó hír, ha megjelenik egy új bűvészkönyv, főleg, ha magyar nyelven. Most ismét megjelent egy remek kis darab, a Napraforgó Kiadó jóvoltából. Ezekből a könyvekből természetesen mi is beraktároztunk, mert valóban remek kiadvány. Miért is? Lássuk!

A ‘Mindent tudni akarok! – Bűvészkönyv’ egy igazán vaskos kiadvány, több, mint 200 oldalon keresztül magyaráz el több, mint 70 trükköt, amik között megtalálhatunk egyszerű alaptrükköket, és a már kicsit bonyolultabb rutinokat is. A teljes kiadvány színes képekkel, rajzokkal és fotókkal van illusztrálva, amik segítenek megérteni a trükköket, valamint egy-két rutin mellé még jótanácsokat is írtak a szerzők.

A trükkök között találunk kártyatrükköket, gondolatolvasó mentál mutatványokat, színpadi rutinokat kötéllel, kendővel, vagy olyan trükköket is, amit saját magunknak kell elkészíteni otthon, amit külön szeretünk, mert itt aztán előjöhet a saját kreativítás, és az egyedi stílus.

Ha valaki azt hiszi, hogy ez is egy olyan bűvészkönyv, ami megtanítja ugyanazokat a trükköket, amit már százezer másik ilyen gyerekeknek szóló bűvészkönyvben megtalálhatunk, akkor téved! Magunk is meglepődtünk, mert valóban jól használható trükköket találunk a kiadványban, akár olyat is, amit profi kollégák is használnak, mind a mai napig. Tehát, aki megvásárolja ezt a kiadványt, az tuti nem jár rosszul, nagyszerű művel fog a kezében tartani, legyen szó kezdőről, vagy már haladó bűvész jelöltről.

Ha érdekel ez a remek bűvészkönyv, amit mi is nagyon jó szívvel ajánlunk, itt megvásárolhatod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2019. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i2.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i1.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1

PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Tedd próbára a szerencséd és nyerj kuponokat
  • 1 pörgetés e-mail címenként naponta
  • Garantált esély, csalás nélkül
Pörgetek