At the Table Live Lecture – Jon Armstrong 6/4/2014

SKU: dvll_jonarmstrong

2800 Ft

Leírás

At the Table: Jon Armstrong
June 4, 2014

Jon Armstrong is an amazing performer with a deck of cards both close up and on stage. In this amazing 2 1/2 lecture, Jon will first show you card magic that is geared towards the close up performer. He even shares with you alternate ideas for the Tiny Plunger effect which Jon is known for. Jon then focuses the second half of his lecture for the stage/parlor performer, and does so with JUST a deck of cards.

Close up section

Tiny Plunger Ideas: Jon shares with you brand new ideas and routines for the Tiny Plunger Effect.

Band Through Neck: A rubber band VISUALLY passes through your neck. No gimmicks!

Rubber Band Melt: Jon’s handling of the „Crazy Man’s Handcuffs” effect. The bands unlink without doing that „move.”

Magic Castle Fooler: Using a „15 of diamonds” card, Jon will fool you! Simple as that. Jon also shares his work on the Stop Force, and using a marked deck for maximum impact!

Plus! Jon shares his work on the Zarrow false shuffle and quickly touches on sandwich trick ideas.

Stand up

Jon performs a start to finish, 25 minute stand-up act using just a deck of cards and then breaks it all down for you in amazing detail. In this set, you will learn:

Repeat Card Under Watch: A selected card is found under the spectator’s watch not once, but TWICE. In this routine, you will learn Jon’s handling of Paul Harris’s Whack Your Pack, as well as a way to vanish a single playing card.

Open Change: A hands-free effect! The magician never touches the cards! A randomly chosen spectator cuts to a randomly chosen card and puts that card into his pocket. The magician names that card. This can play to an audience of 5 or 500!

10,000 Dollar Closer: A spectator is asked to THINK of any playing card. That card is revealed in a very unique way! This is also a great way to have a spectator randomly chosen!

***

A magyar nyelvű ismertetőket és bemutató videókat folyamatosan töltjük fel, de ehhez a trükkhöz sajnos még nem jutottunk el. Ha nagyon meg szeretnéd ennek a trükknek a bemutatóját nézni, írj nekünk, előrevesszük a listában és gyorsan feltöltjük, hogy megnézhesd! :)

  Hozzászólás

  Még nem érkezett hozzászólás.

  Legyél az első, aki értékeli ezt: “At the Table Live Lecture – Jon Armstrong 6/4/2014”

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Hirdetés
  KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

  buveszbolt@gmail.com

  MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

  © 2024. Ynfoo Online Kft.
  Minden jog fenntartva!

  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1

  PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Tedd próbára a szerencséd és nyerj kuponokat
  • 1 pörgetés e-mail címenként naponta
  • Garantált esély, csalás nélkül
  Pörgetek