ESP Deck (25 Cards) – Royal Magic

SKU: RMESPSYMB

3250 Ft

Elfogyott

Leírás

25 ESP kártya, a mentalisták kedvelt paklija a közismert 5 ábrával, ami a kör, a kereszt, a hullámvonalak, a négyzet és a csillag.

***

ESP cards were developed and introduced by Dr. J. B. Rhine of Duke University for the purpose of testing for Extrasensory Perception. They consist of five basic symbols: Circle, Cross, Wavy Lines, Square, and Star. It is very easy to remember these symbols by using a quick and easy numbering system. A circle is one continuous line. A cross is two lines. There are three wavy lines in the third symbol. A square has four lines. The star used has five points. This deck consists of twenty-five cards, five cards of each design. There are many effects that can be performed with this deck of cards. For example:

ESP Surprise
Here is a simple, yet amazing effect that is direct and to the point. You and a spectator each choose a card in the fairest possible manner. When the two cards are revealed. They match. Proving to the audience that, yes, you do have ESP.

  Hozzászólás

  Még nem érkezett hozzászólás.

  Legyél az első, aki értékeli ezt: “ESP Deck (25 Cards) – Royal Magic”

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Hirdetés
  KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

  buveszbolt@gmail.com

  MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

  © 2022. Ynfoo Online Kft.
  Minden jog fenntartva!

  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1

  PÖRGESS ÉS NYERJ

  • Tedd próbára a szerencséd és nyerj kuponokat
  • 1 pörgetés e-mail címenként naponta
  • Garantált esély, csalás nélkül
  Pörgetek