Kung Fu Foot (Gimmick and Online Instructions) by Héctor Mancha

SKU: KUNGFUFOOT

Original price was: 7900 Ft.Current price is: 4900 Ft.

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Te hogyan találsz meg egy kártyalapot a színpadon? Nos a bűvész világbajnokságot is megnyerő Héctor Mancha szerinte van viccesebb módja is a szokásosnál. Ő leveszi a cipőjét és zokniban a lábujjaival kapja el a feldobott csomagból a választott lapot! Ezt most már te is meg tudod csinálni! :)

***

How do you reveal a card onstage? It has to be something dynamic, physical, and memorable. Cue Kung Fu Foot! Created and honed to perfection by FISM Grand Champion Héctor Mancha, this hilarious card revelation allows you to stab a card from midair… with your foot!

Kung Fu Foot works with any pair of socks and pants and minimal one-time preparation. You receive a custom-manufactured gimmick that allows you to „catch” a card between your toes, through your socks. The effect is easy to do and perfect for parlor, platform, and stage performances. You can even do it up close, so long as you have the space to toss a pack of cards into the air.

You also receive a 42-minute online video instruction from Hector Mancha, taking you through each phase of his brilliant „Card to Foot” effect.

 • Works with any deck of cards
 • Perform surrounded
 • Detailed instruction

NOTE: Ninjas not included.

  Hozzászólás

  Még nem érkezett hozzászólás.

  Legyél az első, aki értékeli ezt: “Kung Fu Foot (Gimmick and Online Instructions) by Héctor Mancha”

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Hirdetés
  KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

  buveszbolt@gmail.com

  MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

  © 2024. Ynfoo Online Kft.
  Minden jog fenntartva!

  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
  https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1