2200 Ft

Elfogyott

Leírás

A bűvésznél egy toll, egy darab papír és egy pakli van az asztalon. Egy néző kiválaszt egy kártyát, és visszateszi a pakliba.
A bűvész ezután a „varázstollal” koncentrál és felír egy jóslatot a papírdarabra. Egy pillanatnyi feszültség után megmutatja a nézőknek.
Azonban kiderül, hogy teljesen téves! A bűvész zavarba jön, felveszi a varázstollat és észreveszi, hogy van benne valami… egy jóslat! Kitekeri és büszkén mutatja a káró 3-as képét. De a jóslat ismét téves lesz! Hitetlenkedve megkérdezi a nézőt, hogy melyik kártyát választotta, és miután csettint az ujjaival, tovább tekeri a toll belsejéből a jóslatot, és lassan megjelenik egy újabb káró, majd egy újabb, míg végül a jóslatból viccesen és mulatságosan a káró 6-os lesz, amit a néző választott.

– Egyszerű, praktikus és MULATSÁGOS!
– Használja normál tollként, és egy pillanat alatt… szórakoztasson!
– A pakli nem tartozék, bármilyen szabványos paklit használhatsz.

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Loong Card Pen”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1