2400 Ft

Elfogyott

Leírás

A szellemfények új verziója most egy igazán jó minőségű elektronikus eszközzel rendelkezik! Ezzel a különleges trükkel bármilyen közönséget képes leszel elvarázsolni. Az ujjaid varázslatos módon gyönyörű piros fényekkel fognak játszani, amelyek akaratod szerint itt-ott megjelennek és eltűnnek, miközben a kezed teljesen üresnek tűnik! Ez az effekt, ha jól van bemutatva, tiszta költészetet közvetít a nézők szemébe, és többféleképpen is bemutatható.

Az alábbiakban csak néhány példát mutatunk be.
Mutassa üresnek a kezét, majd tegyen úgy, mintha megragadna valamit a levegőből: az ujjbegyein élénkvörös fény jelenik meg.
Tegye a fényt a zsebébe, majd folytassa, és hozzon létre egy másik fényt, majd még egyet… Annyi fényt hozhat létre, amennyit csak akar!
A piros fényeket a jobb kezeddel szedd ki a levegőből, és tedd a zárt bal öklödbe. Amikor kinyitod a bal kezed, az összes fény eltűnik.
A fény „ugorjon” át az egyik kezedből a másikba. A közönség látni fogja, ahogy az egyik fény eltűnik, majd azonnal újra megjelenik a másik kezedben.

– A csomagban 2 db Junior méretű gimmick és 2 db elektronikus eszköz található.

– Könnyen előadható és lenyűgöző bármilyen közönség számára.

– Professzionális gimmick puha vinilből – nagyszerű minőségű elektronikus eszköz.

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Szellemfény”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1