1600 Ft

Készleten

Leírás

A bűvész megkér egy hölgyet a nézőtéren, hogy válasszon egy kártyát, mondván, hogy már van egy jóslat a zsebében. Miután a kártyát kiválasztotta, büszkén mutatja ezt a jóslatot a közönségnek … de rossz kártya van rajta! Zavartan kibontja a jóslatot, és megmutatja, hogy most rajta van egy kártya hátlapja. Mosollyal az arcán közli a közönséggel, hogy a jóslat nem volt teljesen téves, mert a kártya hátlapja … ugyanaz! A közönség nevetni kezd, megértve, hogy a bűvész játszik velük. Ezután újra kibontja a jóslatot, megmutat egy nagy jokert, és azt mondja: „Ne aggódjanak, profi bűvész vagyok, és csak viccelek!”, miközben mosolyogva nézi a jokert. A közönség tovább nevet a bűvésszel együtt. De aztán hirtelen megkomolyodik, és azt mondja, hogy nem hazudott, amikor azt mondta, hogy a jóslatán ott lett volna a nézők választása …még egyszer kibontja a jóslatot, és megmutatja … az 52 játékkártya képét, és rámutat a kiválasztottra. A közönség ismét nevet a tréfán. De amikor már mindenki kezdi azt hinni, hogy az egész csak egy vicc, a bűvész még egyszer utoljára kibontja a jóslatát, és megmutatja a kiválasztott kártya pontos képét óriási méretben!

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Vicces jóslat”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1