Több ezer termék vált elérhetővé

Új szolgáltatással bővült a D&F Bűvészbolt palettája. Ez pedig nem más, mint a be- és előrendelés lehetősége. Mit is jelent ez? A világban szinte naponta adnak ki egy új paklit, trükköt, vagy kelléket, a bűvészet és kártyák világában. Mi, mivel kapcsolatban állunk azokkal a cégekkel és gyártókkal, akik kiadják ezeket a bűvészcuccokat és kártyákat, butaság...

Új szolgáltatással bővült a D&F Bűvészbolt palettája. Ez pedig nem más, mint a be- és előrendelés lehetősége. Mit is jelent ez?

A világban szinte naponta adnak ki egy új paklit, trükköt, vagy kelléket, a bűvészet és kártyák világában. Mi, mivel kapcsolatban állunk azokkal a cégekkel és gyártókkal, akik kiadják ezeket a bűvészcuccokat és kártyákat, butaság lenne kihagyni a lehetőséget, hogy bárki hozzáférhessen ezekhez a cuccokhoz.

Ahhoz sajnos nincs lehetőségünk, hogy állandóan raktáron tartsunk több ezer terméket, viszont biztosítani tudjuk a hozzáférést ezekhez a termékekhez úgy, hogy bárki berendelheti magának a neki tetsző terméket, amik száma folyamatosan bővül!

Azért, hogy az árakat alacsonyabban tartsuk, nem egyesével rendeljük be ezeket a termékeket, hiszen a szállítás miatt horribilis lenne az áruk. Inkább azt a megoldást választottuk, hogy az összes előrendelést egyszerre hozatjuk be, így tartva alacsonyan az árakat. Lehet a megrendelt kártyára, vagy trükkre kicsit várni kell, de cserébe több ezer termékhez férhetnek hozzá a hazai kártya és bűvésztrükkök kedvelői. Ez a kompromisszum szerintünk megéri.

Tehát üdvözlünk kis hazánk legnagyobb kínálatával rendelkező bűvészboltjában!

A berendelhető termékek egy saját menüpontot is kaptak, de a termékképek felett láthatod azt is mi van raktáron, amit azonnal tudunk szállítani, vagy mit tudsz berendelni.

A berendelhető termékeket ITT TALÁLOD! Jó böngészét!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1