Collector Set

SKU: COLLE

6990 Ft

Elfogyott

Leírás

Örömmel mutatjuk be nektek a fantasztikus „Collector Set”-et, egy 4 exkluzív paklit tartalmazó készletet őrült jó áron!

Az összes paklit Vincenzo Di Fatta készítette, együttműködve neves művészekkel, híres YouTuberekkel, és az olasz kártyajáték legérdekesebb neveivel!

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű gyűjteményt!

– Az USPCC által az Egyesült Államokban nyomtatott.

Íme a 4 pakli:

Infinity by D3psy

Végre itt vannak az Infinity játékkártyák!
A végtelenség mindent magába foglal azáltal, hogy mindent a végtelenségig bezár! Ezért választottuk a paklihoz a Végtelen nevet. A kártyák hátoldalán – valamint a jokeren – két papagájt ábrázolnak, amint fekete lyukakból emelkednek ki; ezek a madarak az eget szimbolizálják, míg a föld az az ág, amelyen megpihennek. Az ég és a föld pedig a világegyetemben jelenlévő egészet jelzi.

A Végtelen egy olyan kártyapakli, amely alkalmas mind a mágiához, mind a kártyajátékhoz. A kártyák a felhasznált zúzott alapanyagnak köszönhetően kisebbnek tűnnek, mint amekkorák valójában, és ez fantasztikusan kezelhetővé teszi őket.
A gyönyörűen megmunkált paklit az USPCC készítette, így már most el lehet képzelni a nagyszerű minőséget. Minden király és bubi módosítva és testre szabva van … próbáld meg felismerni őket! A pakli kialakítása szinte teljes egészében kézzel készült.

A paklit néhány különleges kártya gazdagítja:
1 trükkös kártya – a kőr dáma 1 duplikátuma – 1 normál joker és 1 trükkös joker.

A gimmick kártyákkal lehetséges effektek bemutatója hamarosan elérhető lesz a „D3psy” YouTube csatornán.

„Végtelenül köszönöm Vincenzo Di Fatta-nak, aki segített nekem, hogy ez a több mint 1 éve elkezdett projekt életre keljen, és köszönöm Marco Fracassini grafikusomnak, akinek volt türelme kézzel elkészíteni a grafikai munkákat, és végül szeretném megköszönni minden barátomnak, aki támogatott a pakli készítése során”- D3psy

– A kártyák póker méretűek.

Plexus

A paklit Antony Carvelli tervezte. Antony-t egy After Effects plugin (Adobe program videoszerkesztésre és speciális effektek készítésére) ihlette, melynek neve Plexus. Ez a program mindig is az egyik kedvence volt. Ennek a pluginnak az alapját háromszögek képezik, amelyek egymással összekapcsolva különböző formákat és nagyon különleges effekteket tudnak létrehozni. Ugyanezeket a fajta effektusokat szerette volna reprodukálni a fedélzetének kialakításában is. Több mint egy év kemény munka és folyamatos finomítások után Antony a USPC-t választotta, hogy biztosítsa a legjobb minőséget, amit a paklija megérdemelt.

„Modern és minimalista dizájn” A dizájn kulcsfontosságú eleme ennek a kártyapaklinak. A kártyák modern és minimalista dizájnnal lettek testre szabva. A figurás kártyák hasonlítanak a szabványos kártyákhoz, hogy azonnal felismerhetőek legyenek, ugyanakkor finoman testre lettek szabva, hogy eggyé váljanak azzal a stílussal, amely az egész paklit jellemzi.

„Ideális a kártya flourisekhez? Abszolút igen! ” A pakli tele van szemet gyönyörködtető színekkel, és a vékony éleknek és a kártyák fantasztikus hátoldalának köszönhetően remekül mutat a kártyajátékban. A flourishek egyedi és látványos megjelenésűek lesznek.

” És a bűvészeknek? Gondolt egyáltalán rájuk? ” A paklit úgy tervezték, hogy mindenki használhassa, a kártyások és természetesen a bűvészek is. Magas minőségük miatt ezek a kártyák tökéletesek bármilyen előadáshoz. A bűvészek számára két extra kártya is van, egy dupla hátlapú, és egy másik, amelynek fehér a színe. Egy igazán egyedi pakli!

– Személyre szabott doboz
– Air Cushion kivitel
– Egyedi figurás lapok
– Egy dupla hátlapú kártya
– Egy kártya fehér színnel
– Személyre szabott index jelölések
– Fantasztikus design

Pythagoras

Egyszerű és élénk geometrikus játékkártyák bűvészeknek és kártyásoknak.

A kártyák lapjai teljesen egyedi, a fekete és az ibolya gyönyörű árnyalataival, amelyek az univerzum végtelenségére emlékeztetnek. A túlméretezett pikk ász igazán lenyűgöző.

A kártyák egyedi hátlapjainak gyönyörű geometriája, amely látszólag egyszerű, hónapokon át tartó kemény munkát és tervezést rejt, hogy egyszerre nagyszerű megjelenést és eleganciát érjen el!

A doboz egyszerű és modern, és tökéletes bevezetés ehhez a gyönyörű paklihoz.

A USPCC által zúzott anyagból készült paklikat egy álom kezelni.

Csak korlátozott mennyiségben, 3000 decket nyomtattak, ami gyűjtői darabokká teszi őket.

– Az USPCC által nyomtatott, zúzott anyagra.
– 52 egyedi kártya, 2 joker, egy dupla hátlap és egy üres lap.
– Egyszerű, modern doboz.
– Nincs Seel.
– A kártyák póker méretűek.

Heka – Gabriel Borden tollából

Heka az ókori Egyiptom egyik legfontosabb istensége, aki a mágiát és az orvostudományt képviseli: tehát alapvetően a tudományt képviseli.
Általában a „Heka” szó a fáraók országában mágiára utalt, ráadásul Heka istent az ókori egyiptomiak két kar keresztezett energiaáramlással összekötött szimbólummal ábrázolták.

1824-ben Henry Westcar gyűjtő az egyik ókori Egyiptomban tett utazása során vásárolt egy papiruszt, amely nagyon különleges és fontos volt, és… „folytatódik” a paklihoz mellékelt PDF-ben.

Valójában ezt a csodálatos kártyapaklit egy részletes és érdekes PDF gazdagítja, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a pakli fantasztikus jelölési rendszerét értse meg, hanem felfedezze az összes titkot, amelyet ez a csodálatos pakli rejt, amely Egyiptomot és rejtélyt áraszt!

– A kártyák póker méretűek.
– Nyomtatta az United States Playing Card Company.
– A pakli egy QR-kóddal magyarázott, szép rendszerű jelöléssel van ellátva.
– A hihetetlen effektek végrehajtásához két gaff-kártya is található a csomagban.

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Collector Set”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1