David Copperfield: A varázslat története

SKU: DC_VARAZSLAT_TORTENETE

12999 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

David Copperfield, a világhírű illuzionista, most megosztja velünk életének és művészetének történetét ebben a lenyűgöző könyvben. „A varászlat története” nem csak egy önéletrajz, hanem egy utazás a mágia világába, ahol a lehetetlen valóra válik.

A könyvben Copperfield visszatekint pályafutásának legemlékezetesebb pillanataira, a nagyszabású trükkök mögötti titkokra, és arra, hogyan vált egy átlagos fiúból a világ egyik legismertebb varázslójává. A könyvben szereplő személyes ténetek és anekdoták mellett a művész számos trükkjének leírását is megtaláljuk, amelyek segítségével a varázslat világa mindenki számára elérhetővé válik.

„A varászlat története” egy olyan könyv, amely inspirálja az olvasót, hogy higgyen a csodákban, és ráébreszti, hogy a varázslat nem csak a színpadon létezik, hanem a mindennapi életben is. Ez a könyv tökéletes ajándék minden mágia iránt érdeklődő számára, legyen az ifjú varázslópalánta vagy felnőtt illuzionista.

Ez a könyv lesz a jegyed egy izgalmas utazáshoz a varázslat történelmébe! Lépj be Te is David Copperfield titkos múzeumába ezzel a gazdagon illusztrált kötettel, hogy átéld az illúziók világát a legnagyobb és legsikeresebb bűvész idegenvezetésével! Megismerheted a varázslat vakmerő és találékony művelőit, a leghíresebb műalkotásokat a bűvészet korszakaiból.

Fedezze fel a varázslatot David Copperfielddel, és engedje, hogy a „A varászlat története” elvarázsolja Önt!

Ungár Anikó előszavával.

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “David Copperfield: A varázslat története”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1