The basket

SKU: THEBASKET_CU

21990 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

 

Adrian Vega és Gonzalo Albinana egy új, határtalan eszközt szeretne megosztani a bűvészközösséggel mindenféle szalon-, színpadi, mentalista és forszolásos ötlethez és varázslathoz.

A Basket lehetővé teszi, hogy tisztán kezdd és fejezd be a trükköt, semmi gyanús vagy nehéz manőverek nélkül a részedről, hagyva, hogy a közönség saját maga vizsgálja meg az összes kelléket.

A Basket segítségével megjósolhatod, forszírozhatsz bármilyen papírt, bankjegyet, kártyát, bélyeget, fényképet vagy bármit, amit kitaláltál, stb.

A Basket egy láthatatlan, könnyen használható, organikus és mindennapi ördögi eszköz, amely egy tökéletes hétköznapi tárgy álcáját veszi fel, amelyet a közönség megvizsgálhat és kezelhet!

Minden más varázslatos reklámban az áll, hogy „csak a képzelet szab határt”… de ebben az esetben biztosak vagyunk benne, hogy ez így van.

Ne feledd!

Minden benne van (kosár, trükkök, speciális eszközök, stb.)
Close Up méret: 10cm x 9cm x 9cm
Oktató videó Gonzalo Albinana által, tele őrült ötletekkel!

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “The basket”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1