Jumping Jacks

SKU: DJUMPINGJACKS

8990 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

 

A JUMPING JACKS Daryl különleges rutinja és kezelése a klasszikus 100,00 dolláros Ace Assembly-hez. A négy bubi képpel felfelé az asztalra kerül, és mindegyikre három extra lapot teszünk a pakliból. Egy csomagot a néző zsebébe tesznek megőrzésre. Egyenként a néző hatására a maradék három bubi varázslatos módon eltűnik az asztalról. Minden egyes bubi tisztán látható egészen az eltűnés előtti pillanatig. A meglepetésszerű befejezésként a néző mind a négy bubit kiveszi… a saját zsebéből!

Ennek a mutatványnak az a lenyűgöző aspektusa, hogy a néző végrehajtja a varázslatot, de NEKI SEMMI ÖTLETE SINCS arról, hogy a rejtély hogyan valósult meg! Tiszta a vége, és mindent meg lehet vizsgálni. Tartalmazza az összes trükköt és a részletes online utasításokat.

A JUMPING JACKS kártyákat kizárólag az United States Playing Card Company nyomtatta. Ezek a kártyák bármilyen póker méretű Bicycle, Tally-Ho, Aviator, Squeezers, Aristocrat vagy Bee kártyapaklival használhatóak.

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Jumping Jacks”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1