Room 66

SKU: ROOM66

Original price was: 15990 Ft.Current price is: 12990 Ft.

Csak 1 maradt készleten

Leírás

 

Mi lenne, ha egy egyszerű kulcscímke lenne a végső Peek eszköz? Egy titkos fegyver, ami mindig nálad lesz? Egy olyan ártalmatlan és univerzális eszköz, hogy senki sem fogja gyanítani, hogy ez a legjobb rutinod?

Yoan Tanuji, Axel Vergnaud és Dylan Sausset, 3 kreatív elméjű előadóművész minden tudását latba vetette, hogy megalkossák a ROOM 66-ot. Ezek a bűvészek és mentalisták mindenekelőtt egy igazi rutint akartak kítalálni, egy mindenki által ismert, hasznos hétköznapi tárggyal, és mindenekelőtt egy olyan trükkel, amelyet valóban használni fogsz minden egyes előadásodon.

A ROOM 66 elfér a zsebedben, és minden előnyt biztosít ahhoz, hogy bármikor képes legyél olvasni a közönség gondolataiban. Ez az ártatlan kulcscímke hihetetlen mutatványokat tesz lehetővé, és a repertoárod részévé válik, amint felfedezed a titkát és kibontakoztatod a benne rejlő lehetőségeket!

A néző azt ír a kulcscímkére, amit csak akar: egy szobaszámot, egy születési dátumot, egy keresztnevet, egy várost/országot, de akár rajzolhat is anélkül, hogy valaha is megmutatná. Miután letörölted, egy szempillantás alatt, a közönség tudta nélkül tudod meg ezt a gondolatot, majd a saját módszereddel kitalálhatod.

A 3 alkotó hónapok óta játszik ezzel az eszközzel, és már nagy neveket és nézők ezreit verték át.

Egy közel egy órás videós bemutatót adnak, hogy többféle kezelés és prezentáció közül választhass. Meg fogod találni a stílusodhoz illő ötletet és forgatókönyvet, AZT a módszert, ami ezt a hatást „gyilkos” és nélkülözhetetlenné teszi az arzenálodban!

Több mint egy kukkolás, ez a kulcscímke lehetővé teszi számodra, hogy:

Csinálj egy azonnali stooge-t
Használd pre-show-ként
Egy hihetetlen Master Prediction effekt végrehajtását

Erős pontok:
Teljesen ártatlan és univerzális
Ötletes és könnyen kezelhető trükk
Bármikor magadnál tarthatod
Minden kulcskarikára illik
Tökéletes kukucskáló eszköz minden szituációban: mikro, show, színpad

A csomagban ezt találod:
A 66-os szoba trükköt
Egy klipsz, amivel bármilyen kulcskészletre felhelyezheted.
Egy jelölő toll

„Milyen sokoldalú és csodálatos eszköz ez. Különösen tetszett a predikciós hatás, mivel annyira figyelemre méltónak tűnik. A Room 66 egy csodálatos használati kellék, amit mindenféle rutinhoz használhatsz, és ezért is szeretem annyira. Nem vagy egyetlen rutinhoz kötve, hanem bármilyen igényedre használhatod. És ismétlem, annyira egyszerűnek és ártatlannak tűnik, hogy lehetetlennek tűnik, hogy trükközni lehessen vele. Nem sok új terméket támogatok, de ezt teljes mértékben támogatom.”
Richard Osterlind

„Ez fantasztikus ! Teljesen imádom, és 2 darabot vettem ! Rengeteg különböző módon használhatod a ROOM 66-ot”
Craig Petty, Magic TV

„Imádom, amikor egy trükk egy ártalmatlannak tűnő kiegészítőnek van álcázva, ami mindig nálad lehet. Ezt a trükköt 666-os szobának kellene hívni, mert egyszerűen ördögi!”
Michel Huot

„Garantálom, hogy a Room 66-tal – egy dinamikus új kukucskáló eszközzel, amely semmihez sem hasonlítható, amit eddig a szabad ég alatt láttál – garantáltan meg fogod szerezni a sikert (és sokak fejét megsütöd). Ez egy egyedülállóan gyors, lopakodó, okos és rendkívül egyszerűen használható leselkedő segédeszköz – ideális egy név vagy egy kis információ egyszerű megszerzésére, a láthatatlan módszerrel való hőbörgés nélkül. Azt is imádom, hogy a Room 66-ot a kulcstartómban hordhatom, és bármikor használhatom! Gratulálok Yoan TANUJI-nak, Dylan SAUSSET-nek és Axel VERGNAUD-nak egy olyan kellék megalkotásához, amely nagyot játszik, ártatlanul láthatatlan kivitelben. A 66-os szoba a legmagasabb szintű ajánlásomat kapja – használni fogom ezt.”
Brett Barry

„Amikor elkezdesz játszani ezzel az eszközzel, meg fogod érteni, milyen erős lehet ez a kis dolog. Még egy egyszerű kukucskálásnál is jobb… Ez egy hihetetlen eszköz a jósláshoz.”
Luca Volpe

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Room 66”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1