Lord of the Rings

SKU: LORD

6900 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

A gyűrű felébredt
MEGHALLOTTA GAZDÁJA HÍVÁSÁT
A Gyűrűk Ura filmtrilógia kedvelt szereplőivel – Frodótól és a Gyűrű Szövetségének többi tagjától Gollamig, Szarumánig és a Sötét Úr Szauronig. A pakli végigkíséri útjukat a Megyétől Mordorig, és a köztük lévő kalandjaikat.

EGY PAKLI MIND FELETT
A fóliázás abból az aranyból készült, amelyet Szauron az Egy Gyűrű kovácsolásához használt, valamint a Megye buja tájait tükröző smaragdzöld szín is visszaköszön a dobozon, ami valóban egyedi. Maguk a kártyák az Egyesült Államokban készültek – FSC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható erdőkből származó papírra nyomtatva, növényi alapú tintákkal és keményítőalapú laminátummal.

A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE
„A jelek a gyűrűn halványodni kezdenek. Az írás, amely eleinte olyan tiszta volt, mint a vörös láng, már szinte teljesen eltűnt – egy titok, amelyet most már csak a tűz árulhat el.”

Drágaságom!
KÖZÉPFÖLDÖN KOVÁCSOLTÁK
Ez a pakli még a legfanatikusabb Gyűrűk Ura-rajongónak is tartogat részleteket. Olyan easter egg-ket, mint Eärendil fénye, Lurtz és Minas Morgul. Megtalálod mindet?

Prémium játékkártyák a theory11-től. Made in America.

Hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás.

Legyél az első, aki értékeli ezt: “Lord of the Rings”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés
KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.
Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1